[VIRAL] IBU KEMBAR 4 INI TAKUT MAKAN BARAKA.. TAPI BILA DAH MAKAN..

Posted by Admin SS Pharma on

Setelah kisah beliau melahirkan kembar 4 dan mengamalkan BARAKA Habbatus Sauda 450mg sepanjang kehamilannya menjadi viral di media sosial, team SS Pharma telah turun ke Johor Bharu untuk melawat beliau dan anak-anaknya.

BACA: [VIRAL] WANITA INI MAKAN BARAKA LAHIRKAN KEMBAR EMPAT!!!

Team SS Pharma di ketuai oleh Pengarah Operasi, Encik Shah Adam datang melawat puan Sharissa Hussien di Taman Pengawa Johor Bahru. Kedatangan kami disambut oleh Puan Sharissa dan ibunya tetapi hanya 2 anaknya sahaja iaitu Noah dan Naaz ada bersamanya ketika itu manakala Farouq dan Firas berada di rumah ibu mertuanya.Puan Sharissa sudi untuk berkongsi pengalaman beliau mengandung kembar 4 dan bagaimana doktor menyarankan beliau mengambil BARAKA untuk tempoh kehamilan dan kemudian meningkatkan dos pengambilannya apabila beliau mengalami kontraksi awal. Malah doktor juga menyarankan beliau mengambil BARAKA untuk menambah susu badan.

DAPATKAN : PROMO PACK 2019 dengan hadiah-hadiah PERCUMA!!!Pada awalnya beliau agak risau untuk mengambil BARAKA yang mengandungi 100% pati Habbatus Sauda kerana menurut bacaannya di internet, habbatus sauda adalah bersifat 'panas' tetapi memandangkan ianya adalah saranan dari doktor, beliau tetap mengambil dos harian beliau seperti biasa.


Alhamdulillah, beliau dapat merasakan perbezaan yang ketara setelah mengambil BARAKA. Puan Sharissa dapat merasakan dia lebih bertenaga, kontraksi yang dialaminya berkurangan dan tidak menghadapi masalah pelawasan lagi. 

Team SS PHARMA mengucapkan terima kasih kepada Puan Sharissa Hussein kerana sudi menerima lawatan kami walaupun sibuk melayan anak-anaknya yang sihat dan aktif..

untuk dapatkan BARAKA Habbatus Sauda 450mg ORIGINAL dan produk-produk SS Pharma:

👉 layari www.SSPHARMA.com.my

👉 whatsapp www.wasap.my/60172974031 atau

👉 Call: 0172974031 (HOTLINE)

#BARAKA #SSPharma #Urinex #B4LBlackSeedOil #Jus7Benua #Original

 


Share this post← Older Post Newer Post →