[VIRAL] WANITA INI MAKAN BARAKA LAHIRKAN KEMBAR EMPAT!!!

Posted by Admin SS Pharma on

Menimang cahaya mata sememangnya antara saat yang paling indah dalam perjalanan hidup berkeluarga. Lebih-lebih lagi apabila melahirkan 4 orang cahaya mata serentak!!!!

Itulah yang berlaku di Johor Bharu baru-baru ini. Seorang ibu tular di media sosial apabila melahirkan kembar 4 dengan selamat dan sihat.

Kecekalan beliau menempuhi 35 minggu mendapat pujian netizen kerana pastinya cabaran beliau 4 kali ganda lebih hebat dari kehamilan biasa.

Menurut puan sha.rissa, beliau , melalui prosedur cervival cerclage (Mcdonald Stitch) untuk memastikan kandungan bertahan. Dia juga memaklumkan yang mengalami kontraksi ringan seawal usia kandungan 23 minggu.

 

 

menurut ibu bertuah ini lagi, beliau terpaksa menggunakan kerusi roda dan mengambil pelbagai ubatan dan suplimen untuk mengurangkan kontraksi yang kerap serta doktor menasihatkan beliau untuk banyak berehat (bed rest) dirumah hinggalah hari kelahiran.


Beliau juga berkongsi kepada netizen di laman Instagram beliau, suplimen yang beliau ambil sepanjang tempoh kehamilan.


Dalam perkongsian itu,puan sha.rissa mengambil kapsul BARAKA Habbatus Sauda 450mg atas nasihat doktor beliau untuk mengurangkan kontraksi serta bagus meningkatkan susu badan (breastfeeding).

Pihak SS Pharma telah menghubungi puan sha.rissa dan menurut beliau, beliau mengambil BARAKA pada trimester kedua atas nasihat doktor kerana mengalami kontraksi awal dan ia sememangnya membantu mengurangkan kontraksi yang dialaminya.

Kami di SS Pharma sangat teruja dengan kisah puan Sha.rissa dan berbangga kerana produk BARAKA Habbatus Sauda 450mg membantu beliau sepanjang tempoh kehamilan yang sangat hebat ini.

Pastikan produk yang original dari kami di www.SSPHARMA.com.my untuk pastikan anda tidak terbeli produk tiruan dipasaran.

O R I G I N A L | M U D A H | B A R A K A H

#SSPharma #OnlineStore #BARAKA #URINEX #BlackSeedOil #Jus7Benua #HabbatusSauda #NaturalRemedy
 


Share this post← Older Post Newer Post →